Telefonkontakt

Standard

Oj en sån märklig kväll det blev. Mobilen har ringt ett par gånger och det är inte så ofta den gör det på kvällstid….

Först ringde Mannen i den Vita hatten. Jag hade skickat ett SMS och frågat efter ett recept. Han tyckte det var enklast att ringa och berätta. Så vi pratade om dittt och datt en stund också. Jättekul att pratas vid på riktigt igen 🙂

Och så tog jag ett djupt andetag och ringde till Lejonet. Det var Maria som svarade. Hon blev nog lika överraskad som jag blev….Vi pratades vid en liten stund och hon lovade att be Lejonet att ringa upp när han kom in från Savannen 🙂
Lejonet ringde och vi gjorde lite närmare planer för lördag eftermiddag när det blir närkontakt av tredje graden….Spännande, spännande! Det gick en liten stund. Och så ringde det igen. Lejonet igen, med en kompletterande fråga inför lördagens begivenheter.

Idag har jag alltså haft ett par trevliga samtal med två män – den ene kom in i mitt liv ungefär så här dags förra året, den andre i december. Bloggen är en märklig värld…..

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

9 responses »

 1. Verkligen, Bloggen bjuder på många nya vänner. 😀 Hoppas det blir trevligt i morgon och hälsa till Lejonet och Maria. Ha en bra fredag oxå. Kram!

 2. Hej,
  har läst och det låter spännande. Antar att det är första ggn ni ska ses?
  Tror annars att det är ett bra sätt att lära känna människor på det här med blogg 🙂

 3. Du med dina karlar. 😉
  Mannen i den vita hatten är ett så roligt epitet, låter som om det vore en deckare.
  Ha det bra.
  Kramen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s