Dagens fniss

Standard

Kärleken, 15 och jag åkte iväg till grannstaden. Det var lite shopping som skulle göras i en affär som inte finns här. Parkerade bilen, vandrade upp mot centrum och ser en man som går rakt emot oss. I vanliga fall håller man ju lite åt sidan när man möter någon, men inte den här killen inte. Han gick bara rakt på och stannade precis framför oss, la upp ett stort leende och sa ”Ojoj va långa ni är alla tre. Är ni basketspelare?”.

Långa – jaa. Basketspelare – näe. Men vi flinade upp oss alla tre och sa ”jajamän” och började gå vidare. ”Ja, jag trodde väl det” sa den leende mannen och fortsatte åt sitt håll. 15 visste inte riktigt vilken fot hon skulle stå på ”och jag som inte ens tycker det är kul med basket” sa hon och flinade.

Det är berikande att resa. Även om det bara är till grannstaden 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

6 responses »

  1. En riktigt lustig historia! Skönt ni inte grusade hans teori och gjorde honom besviken!
    Yngsta fröken och jag har också shoppat i grannstaden men vi fick inga frågor om eventuella idrottskarriärer…

  2. Sitter och ler när jag läser ditt inlägg, verkar som ni hade det riktigt trevligt på er lilla tripp.
    Härligt av er att spela med!!!!
    Kramizzzz

  3. *skrattar* Undrar hur han tänkte, att alla långa måste vara basketspelare? En himla massa basketspelare vi skulle ha i så fall 😀 Kram och ha en bra fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s