Fredag :-)

Standard

Och så var det fredag. Igen 🙂

Ännu en dag vid skrivbordet väntar – förhoppningsvis inte i samma kaosläge som igår….Då kändes det som jag var ensam sailor på en skuta i full storm, milt sagt. Det brukar vara så när folk runt omkring precis har gått på semester, eller ska gå – då ska skrivbord rensas och högar arbetas av och det som man inte har fixat på hela våren blir plötsligt superakut. Om det inte blivit gjort hittills gör det väl inget om det blir liggande till efter semestern?

Till andra begivenheter under dagen hör att 17 tjuvstartar resan till 15:s konfirmation. Det behövdes ett gäng volontärer som hjälper till med allt praktiskt runt konfan, mot gratis mat och husrum. Eftersom många av 17:s konfakompisar har syskon som precis som 15 är på konfaläger i år var det inte så svårt att sätta ihop en sådan grupp av fd konfirmander. Jättekul  – det blir ju som en liten återträff för 17 och hans kompisar!

Och då inställer sig ju genast frågan vad Kärleken och jag ska ägna kvällen åt. Hemma, helt för oss själva….Hmm….*lägger pannan i djupa veck och funderar*. Någon tvätt finns inte kvar, den har 17 fixat i veckan och som vanligt är det väl bara skit på TV 😉 Vad i hela friden ska vi hitta på? Hmmmm…vi kommer väl på nå’t….gissar jag….

Ha en riktigt bra fredag därute 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

8 responses »

 1. Ojojoj, ni har uppenbara problem ju 😀 ! Vad sägs om att ”rulla tummen o pilla naveln” tillsammans 😉 ?

  Själv ska jag över till kärestan ikväll (lämpar över ungarna till exxet för att de ska bevista raggareventet PowerMeet, som jag istället flyr ifrån ;)) för att ”meka bil” eller nåt fram till lunch i morron lördag… Får la se hur det går då 😉 .

  Ha nu en trevlig helg dårå å lycka till med 15:s konfa å så!

 2. Jag föreslår att ni gör det vi gjorde för exakt en vecka sedan! romantisk middag i ett trevligt ställe, etc, etc (med tonläge på etc) 🙂

 3. Har föraning om att ni kommer att få en riktigt mysig kväll!!! Vad härligt det låter med 17 som skall åka ner och vara volontär hos 15, vilken härlig idé!!!
  Kramizzzzzz till en härlig fredag!!!

 4. Ja, detta eviga problem med ledig tid… ;-
  Vad gör man….?
  Tja, först och främst har du en rejäl kroppsmassage att hämta in från Kärleken efter veckans snarkorgier. Ni kan ju börja där.
  Stor kram på dig, du.

 5. Tur vi har bloggen så att viktiga frågor som denna kan ventileras! Man skulle kunna hamna i en liknande situation och då är det bra med en viss framförhållning!
  Men lite god mat och dryck är väl en bra början…
  Ha det så trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s