Min säng är bäst

Standard

Åh vad härligt att sova i sin egen säng igen 🙂

Jag vill inte verka gnällig på något vis, men en bakugnshet vind i kombination med en 70 cm smal, stenhård bäddsoffa från 1952 och två (2) snarkare påverkar mitt vanligtvis så soliga och glada humör. Även om jag har min egen kudde med mig….Undrar förresten om man börjar på att bli gammal och grinig när man tar med sig sin kudde när man åker bort, bekymrar sig över att inte få sova tillräckligt och ”nej tack inget kaffe efter klockan sju för då kan jag INTE sova”?

Grinig eller inte – idag känns det rätt OK igen. Kostade på mig en sovmorgon för att få fart på kroppen i lugn och ro – här ska inte åkas ambulans till akuten igen. Nu börjar det bli dags att göra sig i ordning för en femdagarsvecka i saltgruvan. Det var länge sedan – hu! Annars är det en lugn vecka – inte så mycket bokat i kalendern så jag räknar med att få undan en hel del gammalt skräp vilket känns bra nu när det börjar på att dra ihop sig till semester.

Ha en bra vecka därute alla bloggisar!

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

12 responses »

 1. Yep, brukar väl vara rätt OK att jobba så här års då man kan få tid att göra det man ”bör” ibland 😉 !

  Ha en bra vecka du med! För egen del tar jag ungarna mina å drar iväg hem-hem över (alltså typ hem till mor å far å lite andra släktingar) några dagar. I bästa fall blir det även en tur till Sveriges framsida och en session på Liseberg, men det får bero på väderleken och om hälsporren nu kommit åter eller ej… Nåja, blir säkert bra – ungefär som det brukar :).

 2. Kul att du är pigg och positiv. Jag tycker det är lite tugnt att veta att det är slut på 4-dagars veckorna nu…
  Ha en bra dag!

 3. Jag bekymmrar mig mycket om kudde när jag ska sova över någonstans. Ringer och kollar för säkerhets skull. 🙂
  Ambulans till akuten lät inte bra. Har du varit dålig?

  Ha en så fin dag det bara går.
  Kramar 🙂

 4. Det bästa med att vara bortrest är ju att få komma hem till den egna sängen, med kudde o allt…Ha en bra ”saltgruvevecka” Kramis!!

 5. Egen kudde har varit viktigt i många år, långt innan jag kunde kallas gammal! Idag har jag tempurkudde, sova utan den är som att utsätta sig för tortyr!
  Välkommen ”hem” till bloggen!
  Kram 🙂

 6. Tack för hälsningen! Efter fem timmar ska ja upp och ta kudden under armen och åka iväg på mitt semesteräventyr…. och ja lova.. kudden är de viktigaste, har inte ens kollat tältet ja köpt… de problemet tar man då… Ha de gott och kram

 7. Ja jag vet, har tillbringat helgen i en stenhård bäddsoffa med en ännu hårdare kant i mitten. Min systerdotter skulle dessutom klämma in sig brevid moster och ”liila gubben” så det blev dessutom trångt, men gulligtVad gör man inte för en 4-årig liten sötnos? Ha en bra kväll.Kramar!

 8. Kudden måste alltid följa med, tycker att det känns bästa att få snusa i sin egen kudde. Sen är det roligt att åka bort, men fasen så skönt när man kommer hem, speciellt om man har sovit borta. Alla rutiner som man har skaffat sig, fast det hör kanske till åldern, hi hi. Jag vill ha mitt speciella te på kvällen, frukt och några nötter, säkerligen så dör jag inte om det går några kvällar utan denna rutin, men det är läskigt att ta risken *skrattar*!!!
  Kramizzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s