Tisdag – eller torsdag?

Standard

Och i morgon är det onsdag – eller fredag…Ja det beror ju helt och hållet på hur man ser det 🙂

Hur som helst – det är arbetsveckans näst sista dag. Lite möten står (som vanligt, höll jag nästan på att skriva) på programmet. Jag måste också lägga upp en plan för vår resa till Stockholm på torsdag. Vår ”vanliga” bilparkering är perfekt när man kommer söderifrån och ska tillbaka samma väg. Men på torsdag ska vi vidare norrut, alltså vore det smart att parkera bilen norr om stan och sedan förflytta oss via tunnelbana.
17:s konsert är i Gamla Stan, sedan ska vi ett ärende i Vasastan och därefter ska vi slåss mot midsommartrafiken (förra året tog det en och en halv timme att köra från Söder till Södertälje) och ta oss norrut. Någon som har något bra förslag på en norrbaserad parkering gärna nära en T-bana och E4 norrut?

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

5 responses »

  1. Sorry, kan inte hjälpa…möjligtvis i Solna? Bodde där för många år sedan, men nu ser det antagligen inte ut på samma sätt som det gjorde då…

  2. Jag föreslår att ni parkerar bilen i Upplands Väsby och tar pendeltåget in till stan. Då slipper ni all rusningstrafik. Det är enkelt och snabbt att åka pendeltåget och parkeringsplatsen ligger precis vid uppgången. Förvisso är det pendeln in till t-centralen och sedan vidare med tunnelbanan.
    Annars finns Husby och Akalla norr om Kista, men vet inte hur det är med parkeringsplatser där.
    Kan tyvärr inte rekommendera Solna där är det trångt och trassligt och svårt att få p-plats. Samt att där mer eller mindre alltid är långa köer överallt.

    Lycka till! Hoppas att det fixar sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s