Expressenallergi

Standard

Undrar just om min laptop drabbats av Expressenallergi? 8 gånger av 10 som jag försöker kommentera ett inlägg därborta stöter IE Explorer på ett problem och hela härligheten måste avslutas.

Jag har försökt att lämna mina varma sympatier till Pottan, vars son också fått brev från Pliktverket. Men det är lögn i h-vete. Därför Pottan: Jag vet hur det känns! Men jag överlevde svarandet på alla frågor (det gjorde 17 också). Och jag tror INTE att det är att rekommendera att norpa kuvertet. Då kan det ju tänkas att du eller 17 får krypa in någon annanstans på betydligt längre tid…..

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

6 responses »

  1. Jag har långt kvar tills jag behöver fundera på post från pliktverket.
    Expressenallergi fick jag när de fick sina driftstörningar. Numera går det oftast, men det kliar fortfarande 🙂

  2. Har också försökt komma in på Expressen men får bara till svar att det är tekniskt fel..så jag tröttnade och har låtit det vara ett tag. Jag önskar dig en fortsatt trevlig kväll/kram!

  3. Expressen är ett minne blott för mig, blir bara frustrerad om jag försöker logga in där, trist men sant!!!
    Kramizzzz

  4. Expressenbloggen är allergisk mot Explorer.. Vill Ni verkligen in dit så ladda ner Mozilla Firefox. Den funkar alldeles utmärkt på expressen… 🙂 Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s