Smidig? Näää…

Standard

Att köra dubbla träningspass var inga problem igår – det funkade hur bra som helst med ett lunchpass styrketräning i gymmet och ett jumpapass på Friskis efter jobbet. Inga problem!

Men idag…..ajajajajaj….Känner mig lika smidig som en fjällko eller ett kassaskåp eller nåt. Kroppen talar om med hög röst att den har tränat. Och tydigen inte stretchat tillräckligt efteråt.

Just den här veckan var det tvunget att bli så mycket träning på en dag för att veckoplaneringen skulle gå ihop sig. Men jag tror inte att jag går på det upplägget en gång till.

Annars är det ännu en gråmulen, halvkylig dag. Det kommer inte att bli ONSDAG idag, tur det förresten när jag har så ont överallt 🙂

Simma lugnt därute!

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

7 responses »

  1. Stretching är inte min styrka heller . brukar glömma bort det helt och hållet. Men vovve stretchar varje gång vi ska ut på promenad. Duktigt , eller hur?

  2. Oj oj, det där låter inte skönt, hoppas att kroppen tinar upp under dagen!!!! Trots värken så hoppas jag att du får en toppendag!!!
    Kramizzzz

  3. Onsdag… hade kanske stretchat upp musklerna lite 😉 Skämt o sido hoppas de tinar upp under dagen. Ha det! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s