Positiva klubben

Standard

Positiva klubben (dvs mitt sämre jag och mitt bättre jag) har haft sammanträde ikväll för att försöka bryta dödläget och iaf komma fram till några positiva saker denna gråtunga måndag:

 • Vi har inte urinvägsinfektion. Efter att ha lyssnat på ett radioprogram i P1 för ett par år sedan i just detta ämne så har vi förstått att frånvaron av just urinvägsinfektion är något att vara glad och tacksam för.
 • Vi har betalat räkningar via internet på kvällskvisten. Pengarna räckte!
 • Måndagen är avklarad. Det är långt till nästa måndag. Och då är det dessutom kortvecka.
 • Äsch…..

Kom inte och säg att vi inte försöker iaf 🙂

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

10 responses »

 1. fjärde punkten är lite förbryllande…nä, du är duktig som försöker, här har solen strålat, hettan varit olidlig och nu börjar det regna, det är bra, regn ska bara komma på natten, tycker jag.
  Kram på dig!

 2. Du kan få låna mitt motto ”det kunde varit värre”. För det kan det för det mesta. Ja, jag är en positiv jävel, jag vet. Förlåt. 😛
  Gillar kattskämten förresten! 🙂

 3. Jag har läst om din dag och kan bara instämma. Det var aldrig meningen att Annadag Pingst skulle tas bort. Hade det varit helg idag hade jag kunnat uppträda som den behärskade individ jag egentligen är.
  Vi hoppas på en bättre morgondag, Kram!

 4. Du har rätt: Denna eländiga måndag är äntligen över. Fakum är att den artade sig mot slutet för min del. Trist att du inte känner det samma.
  Hoppas morgondagen blir bättre för dig!

 5. Hm hm, min dag har varit superhärlig, men jag kan i vilket fall inte bli klok på att vi inte får ha den som den dag det skall vara!!!!!!
  Kramizzzz

 6. Mmh…kändes som det var helg när jag jobbade,.,tänk vad det sitter i när man vant sig vid nåt. Mina arbetskamrater sa likadant…känner sig lurade på en dag… men jag försöker se positivt att när jag har ledigt den 6:e juni så finns fler möjligheter till s k klämdagar. =) Såjag tog semester 7 och 8 juni. Blir ju halv veckas ledighet helt plötsligt =) Hoppas tisdagen känns bättre för dig. *kraam*

 7. Ok, punkt nro 1 gav mig ytterligare en anleding att vara tacksam över som jag inte vetat om 😉 Ha en bra dag! Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s