Ingen konsert idag heller :-(

Standard

17 är fortfarande dunderförkyld. Att spela blåsinstrument då finns inte på kartan. Så han iklädde sig lappade jeans, t-shirt med döskalle och kavaj (en något märklig kombination, kanske) och åkte iväg för att ta emot sitt stipendium och tacka och buga och bocka. Spela upp får han göra den 7 juni istället – dock inte på en stipendiekonsert, utan på en ”vanlig” konsert – lite trist för honom, men det är bara att gilla läget.

15 kom hem från sin träning i simhallen två timmar för tidigt. Hon är snorig och har ont i halsen och känner sig överkörd av tåget, typ……

Själv går jag ut i köket och fixar mig en drink av vitlök, chili, ingefära, lime och varmt vatten. Jag har INTE tid att vara förkyld nu.

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

2 responses »

  1. Jag brukar göra en liknande drink, det är dunder! Här är tvåan och guben riktigt förkylda, även Tittilia, själv känner jag mig förvånandesvärt fortfarande pigg, jag har inte heller tid att bli sjuk, igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s