Snarkfritt (förhoppningsvis)

Standard

I lördags blev äntligen den omtalade snarksprayen inhandlad. Spänningen var stor i lördags natt – men övergick i ett asgarv när vi insåg att den skulle sprayas i halsen och inte i näsan…Inte helt enkelt….

Nåväl, Kärleken sprayade och sedan har vi faktiskt, peppar, peppar……sovit väldigt bra i hela tre nätter. Läste någon artikel där en snarkexpert å ena sidan hävdade att det absolut inte kan fungera, medan en snarkare med hustru å andra sidan hävdade att det är det enda som fungerar. Vad ska man tro? Man får bilda sig en egen uppfattning, helt enkelt.

Nu håller jag alla tummar jag har för att det fortsätter att funka och tackar Curlingmormor för tipset!

Annonser

About pruddelutt

Jag föredrar att se livet från den ljusa sidan och försöker alltid (oftast) att möta tillvarons prövningar med ett skratt. Älskar att resa och upptäcka nya platser, tycker om god mat, tar mig gärna ett glas single-malt whisky och tycker att inget är så allvarligt att man inte kan skoja om det - bara man gör det på rätt sätt. Gift sedan den grå forntiden (1986) med min kärlek sedan universitetsåren. Vi har två ungdomar 22 (utflugen pojkvariant) och 20 (flickvariant som flyttar till hösten).

6 responses »

  1. Härligt härligt, ja jag kan bara säga att guben min klarar sig inte utan snarksprayen…………….eller är det jag som inte klarar mig utan den *skrattar*!!!
    Ha en toppendag!!!
    Kramizzzz

  2. Vad handlar man denna spray?Skulle verkligen behöva spraya ”mannen” full med sådan :-))Han är HELT omöjlig, och jag får min sömn förstörd natt efter natt *suck*

  3. Ja dålig nattsömn är inte kul.Men här är det nog dessvärre jag som förstör den. Kanske ska prova? Kram å ha en bra kväll!

  4. Hälsokosten har den – det finns tydligen två olika varianter. Jag köpte Snoreeze på inrådan av Curlingmormor – damen i affären sa oxå att den är bäst och mest prisvärd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s